TISZTA TÉNYEK, SEMMI KITALÁCIÓ

Több mint 15 évnyi sejtkutatást alkalmaztunk olyan pontos formulák kifejlesztésére, amelyek a tudomány által alátámasztott erős összetevőkből állnak. Fontos számunkra az átláthatóság, és csak olyan összetevőket használunk, amelyek önmagukban és szinergiában is hatnak – megalkuvás általi klinikai adatokkal együtt biztosítjuk ezeket, így a napi wellnesz dózishoz sokkal könnyebb hozzájutni. Minden egyes összetevőnek feladata van és be is tölti szerepét.

Klinikailag bizonyítottan hatásos összetevők
tiszta klinikai vitaminok
luxus nutraceutikáliák
Plasztikai sebészek által összeállítva

OLYAN TISZTA, AHOGYAN AZT A TERMÉSZET BIZTOSÍTJA

Megértettük. Olyan nutraceutikáliai termékek szedése, melyek tele vannak nehezen kimondható nevű, szintetikus anyagokkal, bizony félelmetes. Ezért fejlesztettük ki a Clean Clinical Vitamins™ komplexünket, melyet szabadalmaztattunk is. Ez olyan egészséges, természetes eredetű vitaminok elegye, mely nem tartalmaz szintetikus töltőanyagokat, hozzáadott anyagokat és összetevőket. A lehető legtisztább összetevőket használjuk.

  • Nincs bennük zselatin, mesterséges ízesítő és színezék
  • Kézzel készített, növényi és gyógynövény alapú nutraceutikáliák
  • A legtisztább elérhető vitaminok

A tudomány fegyelmezettség. A szépség kinyilatkoztatás. A kettő alapjaiban fonódik össze, szétválasztani őket lehetetlen.K

Ön nem idősödik, hanem oxidálódik.

Valami olyasmi történik a szervezetünkben, mint a rozsdásodás, azaz mi is oxidálódunk az öregedés folyamán. Az oxidáció akkor következik be, amikor egy atom vagy molekula elektronjai egy másik atom vagy molekulájához kerülnek, és egy vadonatúj molekula jön létre. Az oxigén ellopja az elektronokat az oxidált molekuláktól. Az ilyen molekula, a szabad gyök, mindenképpen szeretne valamilyen molekulához kötődni. A pár nélküli gyök, azaz a szabad gyök a kutatások szerint nagy szerephez jut az öregedésben, és többféle betegséghez is hozzájárul, megrövidíti az életünket.

A JÁRULÉKOS KÁROK
Több tényező is hozzájárul a szabad gyökök termeléséhez, ideértve a túl magas vércukorszintet, a kemikáliákat, gyógyszereket, füstöt, feldolgozott élelmiszereket, idegen anyagokat, stresszt, alváshiányt és fizikai károsodást.
TERMÉSZETES VÉDELEM
A szervezet a túlzott mértékben jelen lévő szabad gyököket képződésük pillanatában legyőzi.
SZUPERNÖVÉNYEK
A természetes élelmiszerekben, mint például a bogyókban, a zöldségekben és a fűszerekben, az étrendkiegészítőkben és a bőrápolási termékekben található antioxidánsok elektronokat adnak át a szomszédos szabad gyököknek. Az oxidatív stressz csökkentése érdekében a szabad gyököket eredeti molekuláris formájukba állítják vissza.

A DNS VÉGJÁTÉK

A kromoszómák szabad végű, hosszú DNS szálakból állnak. Minden egyes sejtosztódáskor a kromoszóma vége megrövidül, mert elveszítünk valamennyit a telomérák végéből. Végül annyira lerövidülnek, hogy a sejtosztódás nem következhet be DNS károsodás nélkül – túl sok sejt hal meg, ami atrófiához vezet, vagy a sérült sejtek maradnak élve, hordozva annak a lehetőségét, hogy rákos sejtekké váljanak. Az egészséges sejtek hosszabb ideig élnek és ritkábban osztódnak, és az egészséges sejtek megtartásához megfelelő életstílussal kapcsolatos döntésekre van szükség.