Luxus
táplálék-kiegészítők

Bővebben

A Hush & Hush a wellness kategóriát a luxus táplálkozási termékeivel definiálja újra. Ezek a termékek a legminőségibb alapanyagokból készülnek, a legmodernebb kutatással és zéró kompromisszummal előállítva.
 
 
 
PLASZTIKAI SEBÉSZ ÁLTAL MEGALKOTVA

Bővebben

 
 
 
ÉPPEN OLYAN TISZTA, AHOGYAN A TERMÉSZET MEGALKOTTA

Bővebben

 
 
 
AMI SOHA NEM KERÜL A TERMÉKEINKBE

Bővebben

 
 
 
A WELLNESS MAGA A SZÉPSÉG

Bővebben

 
 
 
A TITKUNK A TUDOMÁNYBAN REJLIK

Bővebben

 
 
 
 
 
 
KLINIKAILAG IGAZOLTAN HATÁSOS ÖSSZETEVŐK

Bővebben

Csak olyan összetevőket használunk fel, ami tökéletes kutatási háttérrel rendelkezik, hogy sokkal könnyebben juss hozzá a napi wellness dózisodhoz. Minden összetevőnket a szakma legjobbjai értékeltek és vizsgáltak.
 
 
 
 
 
 
ÉREZD MAGAD JÓL, A NAP MINDEN ÓRÁJÁBAN

Bővebben

 
 
 
 
 
 

A TITKUNK A TUDOMÁNYBAN REJLIK

Minden a tudománnyal kezdődik. Több mint 15 évnyi sejtkutatásra támaszkodva olyan precíz problémamegoldó, öregedésgátló formulákat fejlesztettünk, amelyek szakértők által klinikailag vizsgált, hatásos összetevőkből állnak. Fontos számunkra az átláthatóság, ezért csak olyan összetevőket használunk fel, ami tökéletes kutatási háttérrel rendelkezik, hogy sokkal könnyebben juss hozzá a napi wellness dózisodhoz. A termékek minden egyes összetevője fontos szerepet tölt be, és hozzásegít a fiatalos és egészséges, hosszú élethez.

PLASZTIKAI SEBÉSZ ÁLTAL MEGALKOTVA

A közismert plasztikai sebész, bőrápolási impresszáró és elismert öregedésgátlási szakértő, Dr. Marc Ronert megalkotta a Hush & Hush termékcsaládot, hogy a piacon elérhető legyen egy tiszta, klinikai, luxus táplálék-kiegészítő márka, mely tudományos alapokon nyugszik. Röviden: biztonságban érezheted magad, hiszen a mi termékeink veszélytelenek, hatékonyak és biztos ismeretekre alapozottak.

AMI SOHA NEM KERÜL A TERMÉKEINKBE

Töltőanyagok

Szintetikus anyagok

Hozzáadott anyagok

Mesterséges ízesítők

Mesterséges színezékek

Zselatin

Tömegnövelők

ÉPPEN OLYAN TISZTA, AHOGYAN A TERMÉSZET MEGALKOTTA

Mi tudjuk. A gondolat, hogy olyan étrend-kiegészítőket szedünk, melyek telis-teli vannak nehezen kimondható szintetikus összetevőkkel, félelmetes és ijesztő. Ezért fejlesztettük ki a Clean Clinical Vitamins™ komplexünket, amely egészséges, természetes eredetű vitaminok saját keveréke, töltőanyagok, szintetikus anyagok, adalékanyagok, mesterséges ízesítők és színezékek nélkül. Ennél tisztább már nem is lehet.

ÉREZD MAGAD JÓL, A NAP MINDEN ÓRÁJÁBAN

A Hush & Hush reggel, délben és még éjjel is azon dolgozik, hogy a szervezetet folyamatosan tápanyagokkal lássa el, az öregedés ellen, annak gyökereinél harcolva, biztosítva a test optimális funkcióit. Függetlenül attól, hogy a kiegészítőket együtt vagy külön alkalmazod, a szervezetedben nem lép fel egyetlen vitaminból vagy ásványi anyagból semmi hiány vagy többlet. A Hush & Hush termékek szedése egyszerű, reggel és este kell őket bevenni - pont olyan, mint a bőrápolás, reggel és este kerítesz rá sort.

A WELLNESS MAGA A SZÉPSÉG

A szépség, a tudomány, az egészség és a wellness összetartoznak. A szépség világának szektorai egybefonódnak, és már nem is lehető őket elválasztani egymástól. A jó egészség, a belső szépség és az öregedés jeleivel való küzdelem titka az egészség, a wellness és a fiatalosság holisztikus megközelítése, alaposan átgondolt növényi és gyógynövény alapú étrend-kiegészítőkkel. Napjaink tájékozott szépségipari vásárlói felismerik, hogy a szépség belső megközelítése éppolyan fontos, mint az, hogy mi kerül kívülről a bőrre.