Gakran Ismételt Kérdések

 

Már szedek vitaminokat, étrendkiegészítőket és gyógyszereket. Kell-e aggódnom, hogy felborul a belső egyensúlyom, ha még ezeken felül elkezdem szedni a Hush & Hush termékeket?

A toxicitás és károsodás leginkább a mennyiségekhez, a koncentrációkhoz és az adagokhoz köthető. Még ha kiváló minőségű is a szedett antioxidáns, a vitamin és az ásványi anyag, ha túl nagy adagokban szedi valaki ezeket, az káros lehet. Például a japánok sok zöld teát isznak, de nem napi 10 csészényit, ami még egyébként biztonságosnak tekinthető. Termékeinkben annyi zöld tea van, ami két csészének felel meg. Tehát ha a zöld tea bizonyos szinten túl már toxikus is, normál koncentrációban biztonságos és jótékony hatású.

Illetve egyes orvosságok kölcsönhatásba léphetnek bizonyos összetevőkkel, ezért minden esetben érdemes egyeztetni az orvossal, mielőtt új étrendkiegészőt kezdene szedni. Például a vérhígító és a K-vitamin kölcsönhatásban léphetnek egymással. Bizonyos vérhígítót nem szabad együtt szedni adott zöldségfélékkel, és ugyanez igaz a növényi alapú étrendre is. Termékeinken felhívjuk a figyelmet arra, hogy ha bármilyen orvosságot szed valaki, egyeztessen orvosával.

A címkén pár vitaminnál igen magas százalékos értékek vannak feltüntetve. Van-e valamilyen veszély vagy potenciális veszély, ha az összes terméket szedem, és különösen a D-vitamin tekintetében fennáll-e veszély?

A Hush & Hush alkalmas arra, hogy kiváltsa az összes eddig szedett napi vitamint. Tehát, ha rendes esetben a vendég D-vitamin kiegészítést vagy napi multivitamint szed, ezeket a termékeket (és a többit is) lecserélheti a Hush & Hush-ra, mert termékeinkkel megfelelő mennyiségű vitaminhoz és ásványi anyaghoz jut a szervezet.

A toxicitás és sérülés leginkább a mennyiségekhez, a koncentrációkhoz és az adagokhoz köthető. Még ha magas minőségű is az antioxidáns, a vitamin és az ásványi anyag, melyet szed valaki, ha túl nagy adagokban szedi ezeket, az káros lehet. A termékekben a napi érték százalékok a toxicitási szint alatt vannak.

A napi 1000-4000 IU (25-100 mikrogram) D-vitamin bevitel a legtöbb esetben elegendő, és gondoskodik az optimális szintről a vérben. Termékeink hatóanyagtartalma a maximális megengedett szint alatt van.

Milyen mértékben szívódnak fel a vitaminok folyadékból, tablettából és kapszulából?

A folyadékok, a tabletták és a kapszulák felszívódása közti fő különbség az, hogy a tabletták érintetlenül áthaladnak a gyomorsavas környezeten, lehetővé téve, hogy tartalmuk nagy része a vékonybélben szívódjon fel, ahol a pH a nem olyan extrémen magas, mint a gyomorban (3-4). A folyadékok esetében ez az előny nem áll fenn.

Általánosságban elmondható, hogy a kapszula feloldódásához 30 perc szükséges, ami gyorsabb, mint a folyadék esetében.

A Hush & Hush minden összetevője bio?

Nem. Nem minden összetevő bio, de ahol csak lehet, bio összetevőket használunk.

A Hush & Hush termékeket az FDA jóváhagyta vagy besorolta?

Nem, a termékeket az FDA nem hagyta jóvá és nem sorolta be. Az FDA ugyanis a táplálékkiegészítők esetében nem végez ilyen tevékenységet. De ennek ellenére a termékeink megfelelnek az FDA előírásoknak és javaslatoknak, melyek a vitaminokra és a kiegészítőkre vonatkoznak. Teljes mértékben megfelelünk ezeknek.

Mennyi időn át tesztelték a Hush & Hush termékeket?

Termékeinket több mint 6 hónapon át teszteltük, 50 alannyal, mellékhatás nem jelentkezett. Formuláink minden összetevője több klinikai és biztonsági vizsgálaton esett át, ezek közül számos fel is van tüntetve honlapunkon. Jelenleg hosszú távú tanulmányokat végzünk, két független helyszínen.

Milyen extrakciós eljárást alkalmaznak a hatóanyagok kinyerésére?

Mivel több száz különböző összetevőt használunk a Hush & Hush termékekben, nehéz egyetlen mondatban összefoglalni, hogyan nyerjük ki a hatóanyagokat. De azt elmondhatjuk, hogy a legmodernebb technikákkal dolgozunk, hogy a növényekből a lehető legtöbbet nyerjük ki.

A Hush & Hush szedése várandósság és szoptatás idején biztonságos?

Minden Hush & Hush terméken feltüntettük a figyelmeztetést, miszerint a nutraceutikáliai terméket nem javasoljuk várandósság alatt illetve szoptatás időszaka során. Ez egy elővigyázatosság részünkről. Javasoljuk, hogy a vendég konzultáljon az orvossal, lehet, hogy ő másképp gondolja.

A Hush & Hush termékeket gyerekek szedhetik?

Nem. A Hush & Hush gyermekek számára nem megfelelő. Nutraceutikáliai termékeink csak 18 éven felülieknek, felnőttek számára készülnek.

Összehasonlítható a TimeCapsule a Skinade-del?

A Skinade tiszta kollagénital, ami segít csökkenteni a ráncokat. A Skinade inkább az Image Skincare YANA italához hasonlítható, mint a Hush & Hush TimeCapsule termékéhez. Amellett, hogy a kollagént tartalmaz és elősegíti a kollagéntermelést, a TimeCapsule számos más, a bőr és a test számára jótékony hatóanyagot is tartalmaz, és átfogó, sejtszintű megközelítést alkalmaz az öregedésben.

Az összes Hush & Hush termék gluténmentes?

Igen, minden Hush & Hush termék gluténmentes.

Bevettem a MindYourMind tablettát és szívdobogás jött rám. Ez normális?

Nem. A MindYourMind-ról nem ismert, hogy szívdobogást okozna. A szívdobogást a tesztelések során nem tapasztaltuk. De javasoljuk, hogy ezzel keresse fel orvosát.

A DeeplyRooted terméket használhatják azok, akiknek a fejbőre nincs egyensúlyban, ekcémás és/vagy övsömörös tüneteket mutat?

A DeeplyRooted-ot nem reklámozzuk úgy, mint az ekcéma vagy psoriasis kezelését. Ezeket az állapotokat bőrgyógyász vagy orvos kell, hogy diagnosztizálja és kezelje.

A DeeplyRooted hatására a fejbőrön kívül a test más részein is fog nőni a szőrzet?

Nem. A DeeplyRooted csak a fejbőrön lévő hajszálakat célozza, a test többi részén lévő szőröket nem. A testen a szőrszálak növekedési ciklusa négy hónapos. A fejbőrön ez a ciklus sokkal hosszabb, átlagosan 6-8 évig tart. Még ha valamilyen étrendkiegészítő révén a testen lévő szőrzet egészségesebbé válna, még esélye sincs a hosszabb ideig tartó növekedésre, mivel egyszerűen kihull. Továbbá a DeeplyRooted semmi olyan hormont nem tartalmaz, mely az arc szőrzetének növekedését befolyásolná.

A Hush & Hush termékek környezetbarát termékek?

Minden Hush & Hush termék környezetbarát és tudományosan igazoltan hatásos Clean Clinical Vitamins™ vitaminok és növényi hatóanyagok exkluzív elegyével készül.

A Hush & Hush termékeket tesztelik állatokon?

Nem. A Hush & Hush termékeket nem teszteljük állatokon. Ez minden termékünk esetében igaz.

A DeeplyRooted tartalmaz tejet?

Az Ashwaganda (KSM-66 Ashwagandha) kivonatolása során használunk tejösszetevőket. A KSM-66 Ashwagandha mennyisége 0,25 mg, így egy kapszula 0,6 mg-ot tartalmaz, ami ¼ adag.

Miből készül a DeeplyRooted kapszulája?

A DeeplyRooted kapszula hidroxipropil-metilcellulózból, fehér riszlisztből, magnézium-sztearátból áll, mely növényi cellulózból származik. A hidroxipropil-metilcellulóz (HPMC) széles körben alkalmazott anyag a gyógyszeriparban és élelmiszeriparban, és 100%-ban természetes. Ezek a kapszulák nem tartalmaznak tartósítószereket, zselatint, búzát, glutént, állati melléktermékeket, keményítőt, és fenyő vagy nyárfa eredetű tiszta cellulózból készülnek.

A PlantYourDay összetevői károsodnak, ha sütés közben használjuk? A vitaminok megtartják hatásukat, ha nagy hőhatás éri őket a sütés közben?

A vitaminok általában veszítenek valamennyit a hatásukból, ha magas hőhatás éri őket.

Honnan származik a PlantYourDay-ben lévő alga?

A PlantYourDay-ben lévő algát, az Ascophyllum nodosum fajt Kanadában termesztik.

Milyen probiotikum törzset tartalmaz a PlantYourDay? Tejtermék eredetű?

A PlantYourDay probiotikum törzse a Lact